Закрыть

Выберите свой город

Закрыть

Обедаем в Кобрине

Без ежы чалавек можа пражыць не больш як месяц, ды і гэты тэрмін залежыць ад стану здароўя, вагі чалавека і нават ад кліматычных умоў. Вельмі важна харчавацца правільна.

Обедаем в Кобрине

Але ці заўсёды ў нас ёсць такая магчымасць? У будзённыя дні мы шмат часу праводзім на рабоце. З мэтай захавання здароўя работнікаў на кожным прадпрыемстве прадугледжаны перапынак на абед. Чалавек самастойна вырашае, як яго арганізаваць. Але калі вы вырашылі харчавацца правільна, гэтая інфармацыя будзе дарэчы. У нашым горадзе ёсць шмат устаноў, якія аказваюць паслугі па харчаванні: кафэ, кафэ-бары, рэстараны, сталовыя. Абедзеннае меню шырока прадстаўлена ў многіх з іх.
Кафэ “Дыскаверы” УП “Нашы вытокі” прыватнага прадпрыемства “ДабрыняДар”, завулак Паліграфічны. Рэжым работы: 10.00 – 01.00;
кафэ-бар “Веранда” ААТ “ГП “Надзея”, вул. Дзяржынскага, 45а. Рэжым работы: 11.00 – 02.00;
рэстаран “Кобрын” ААТ “Кобрын-Сэрвіс”, вул. Леніна, 11. Рэжым работы: 12.00 – 01.00, выхадны – панядзелак;
рэстаран “Алімп” ААТ “Універмаг “Кобрын”, вул. Дзяржынскага, 91. Рэжым работы: панядзелак – чацвер з 12.00 да 24.00, пятніца – нядзеля з 12.00 да 01.00;
кафэ “Стары Кобрын” ПП “АртЯн і Компані”, вул. Савецкая, 95. Рэжым работы: 12.00 – 01.00;
рэстаран “Прэстыж” ТАА “Эдэльвейс–тур”, вул. Суворава, 29. Рэжым работы: 12.00 – 01.00, санітарны дзень – першы панядзелак месяца;
кафэ “Родны кут”, вул. Інтэрнацыянальная, 4. Рэжым работы: 11.00 – 01.00;
сталовая ААТ “Гідрамаш”, вул. Савецкая, 109. Рэжым работы: 8.00 – 16.30, выхадныя – субота, нядзеля.
У горадзе ёсць і іншыя пункты харчавання, якія забяспечваюць людзей гарачай ежай. Кожны чалавек можа выбраць кухню па свайму густу. Памятайце, што правільнае харчаванне – залог здароўя.
Смачна есці!
Людміла ДУБІНА.

Заметили ошибку? Выделите текст, нажмите Ctrl+Enter и оставьте замечание!

Комментарий (Максимум 1000 символов)

Вопрос: 24 часа это - ?

Вы знаете что-то интересное или важное и готовы этим поделиться?
Обязательно свяжитесь с нами, это очень просто!

Выберите удобный способ для связи или напрямую отправьте сообщение в редакцию через форму на этой странице.

Govorim.by

vk.com/govorimby

Внимание! Новости рекламного характера публикуются по предварительной договорённости. Подробнее цены на размещение рекламы смотрите здесь

Хотите сэкономить 30% на изготовлении кухни или шкафа-купе?

Новости Кобрина

Bosch – качество во всём!

Хотите узнать больше? Руководитель подразделения Bosch: «Наши клиенты всегда могут быть уверены в том, что получат европейское качество по конкурентным ценам» Белорусским 563

Безопасность в руках каждого

Хотите узнать больше? В очередной раз назрела необходимость напомнить нашим гражданам о некоторых аспектах безопасного поведения в местах массового нахождения граждан. В 418

Подписная кампания на «Кобрынскі веснік» стартовала

Хотите узнать больше? Стартавала падпісная кампанія на перыядычныя выданні на 1 паўгоддзе 2016 года. Першы дзень падпісчыка адбыўся 11 лістапада на ВУП “Брэсцкія 508

Кобринскому Спасскому монастырю исполнилось 550 лет

Хотите узнать больше? 16 ноября в малом зале Дворца культуры состоялась международная научно-практическая конференция в рамках ХХІV Региональных Рождественских Чтений, 680

Единый день информирования – вместе с «Кобрынскім веснікам»

Хотите узнать больше? В пятницу, 20 ноября, в рамках единого дня информирования сотрудники редакции районной газеты «Кобрынскі веснік», представители райисполкома, РОВД и 506

Доброты много не бывает

Хотите узнать больше? Нет ничего преданнее взгляда собаки в глаза своего хозяина. Для четвероногого человек всегда будет хорошим, даже если он его вывезет за десятки 502

Объёмы заказов на Кобринагромаше увеличились

Хотите узнать больше? ААТ “Кобрынаграмаш” даўно заняло сваю пэўную і надзейную нішу сярод прадпрыемстваў аграпрамысловага комплексу. І гэта дзякуючы вытворчасці, 532

На Кобринщине отметили День работников сельского хозяйства и перерабатывающей промышленности

Хотите узнать больше? Духмяны хлеб, салодкая булачка, свежае малако, добрая шкварка… За кожным з гэтых і іншых прадуктаў, якія сталі для нас такімі звычнымі ў сваім 632